Timmerwerk

Renovatie, onderhoud
en klein timmerwerk

À La Frans onderscheidt zich door timmerdiensten met een hoge kwaliteit. We kunnen u uitstekend van dienst zijn als het gaat om renovatie van uw (ver)oude(rde) woning. Ook het onderhoud daarvan kunnen we volledig verzorgen. Niet voor niets zijn we specialist in maatwerk!

Van ruwe schets tot uitvoering

Of u nu op zoek bent naar de juiste partij voor renovatie, onderhoud of klein timmerwerk: bij À La Frans bent u aan het juiste adres. Op basis van uw wensen maken we een ruwe schets. Als dit overeenkomt met uw verwachtingen en wensen bestellen we de juiste materialen en kunnen we aan de slag met de uitvoering. Binnen de kortste keren is uw project al klaar!

Complete verbouwing

Wist u dat u bij À La Frans ook uw complete verbouwing kunt uitbesteden? Zo verzorgen we het timmerwerk, maar ook het loodgieters- en stukadoorwerk. In overleg met u wordt er een compleet plan uitgewerkt voor het verbouwen van uw woning, schuur of ander gebouw. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons vrijblijvend, dan bespreken we uw wensen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

À La Frans onderscheidt zich door timmerdiensten met een hoge kwaliteit. Of het nu gaat om klein timmerwerk of een complete renovatie: wij zijn specialist in maatwerk. Van ruwe schets tot uitvoering: u kiest voor een vakkundig bedrijf.

A la Frans